Google Adwords

Publisert: 19. september 2012 — Skrevet av: admin

Nettannonsering - HELLI - Visuell Kommunikasjon

Med Google AdWords når du de som aktivt søker etter produktet ditt, og oppfattes derfor ofte som den mest lønnsomme annonsekanalen på nett. Ved å opprette annonser og velger søkeord knyttet til virksomheten din, vil din annonse kunne vises ved siden av søkeresultatene når en potensiell kunde søker på disse ordene på nett. Slik annonserer du for et interessert publikum og når målgruppa mer konkret.

Du har full kontroll og kan redigere annonsene  til du oppnår ønsket resultat. Du kan også rette annonsene mot bestemte geografiske steder eller språk, samt velge format.  Google AdWords opererer med pris per klikk (CPC), så du blir bare belastet når noen klikker på annonsene dine, og det er ingen minimumskrav til forbruk.