Mobilannonsering - HELLI - Visuell Kommunikasjon

Slik fungerer det

Publisert: 1. oktober 2012 — Skrevet av: admin

I mobilannonsering gjelder samme prinsippet som ved annen nettannonsering; du starter med en enkel og lesbar annonse på ei nettside. Det er mange muligheter for hva som kan skje når leseren klikker på annonsen, så her må du velge noe som er hensiktsmessig for ditt produkt/tjensete. Det kan være klikk for å laste ned en applikasjon, klikk for å sende SMS, ringe eller bli oppringt, klikk for å komme til kampanjeside eller hjemmeside eller klikk for å laste ned tilbudskupong. Til syvende og siste er det også konvertering det handler om; vi ønsker at annonsen skal hjelpe  deg å selge ditt produkt eller tjeneste. Og som i annen digital annonsering får du ut tydelig statistikk på annonsens effekt.